![Gigot d'agneau sous-vide Gigot d'agneau sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5090a7da5c2a64a9ed517b0b1e60eca1/Derivates/15f1a46b56a6a3933c0ec9428e7a63a80d3338ce.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 brins de romarin frais
- 2 brins de persil frais
- 80 g de graines de moutarde
- 2 brins de menthe fraîche
- 30 g de graines de cumin
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1500 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux
- 10 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2938 kJ / 702.8 kcal
- Białko
- 84.5 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 627.5 mg
Alternatywne przepisy
Plateau de douceurs salées pour maman
30 min
Minichaussons aux framboises
Brak ocen
Bar à la portugaise
2 Std.
Bœuf mijoté aux champignons
5sa 20 dk
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1sa 5 dk
Ragoût de bœuf à la bière et colcannon
4 Std. 40 Min
Blanquette de dinde
1h 40 min
Poivre grossièrement moulu
5 min
Goulasch de veau, pommes de terre et pommes
1 Std. 25 Min
Poulpe mariné
7sa 5 dk
Thon sous-vide au beurre citron
30 min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min