Urządzenia i Akcesoria
Potato fritter burgers with spinach
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
10 pieces
Składniki
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions cut in halves170 g
-
eggs2
-
fine oat flakes30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
garlic clove1
-
frozen spinach leaves defrosted, drained well (approx. 350 g after draining)450 g
-
ground pepper3 pinches
-
oil30 g
-
clarified butter3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
574.9 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
587.8 kJ /
140.5 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chocolate Raspberry Dream
10 Min
Mini Frittatas
35 Min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 Std. 20 Min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 Min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 Std. 5 Min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 Std. 35 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Fruit and yoghurt pizza
1 Std.
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40 Min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 Std. 40 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min