Urządzenia i Akcesoria
Potato fritter burgers with spinach
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
10 pieces
Składniki
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions cut in halves170 g
-
eggs2
-
fine oat flakes30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
garlic clove1
-
frozen spinach leaves defrosted, drained well (approx. 350 g after draining)450 g
-
ground pepper3 pinches
-
oil30 g
-
clarified butter3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
574.9 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
587.8 kJ /
140.5 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Brak ocen
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Basic Farro
35 min
Savory tart with tuna, eggs and capers
1 godz.
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 godz. 25 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Gnocchi tricolore
35 min
Creamy Broccoli Sauce
35 min