Amuse-bouche de courgette et pommes de terre au thon et roquette

Amuse-bouche de courgette et pommes de terre au thon et roquette

4.3 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
20 pièces

Składniki

  • 2 - 3 pommes de terre à chair ferme (taille moyenne), coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
  • 1 courgette (petite taille)
  • 5 - 7 radis roses
  • 500 g d'eau
  • 30 g d'échalote
  • 30 g de roquette
  • 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 100 g de thon en boîte au naturel
  • 3 brins de persil frais (opcjonalnie) ciselés
  • 4 brins de ciboulette fraîche (opcjonalnie) ciselés

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 38.8 kcal / 162.3 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 1.2 g
Węglowodany 5.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 33.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...