Magret de canard séché aux épices

Magret de canard séché aux épices

4.9 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 360 godz.
6 portions

Składniki

2 à 3 semaines avant de servir
  • de gros sel
    500 g
  • de sucre en poudre
    15 g
  • magret de canard avec la peau
    1
  • de graines de coriandre
    1 c. à soupe
  • de poivre sauvage
    ½ c. à café
  • de graines de moutarde
    1 c. à café
  • de curry en poudre
    1 c. à café
  • de gingembre en poudre
    1 c. à café
  • capsules de cardamome ouvertes
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 100 kcal / 421.5 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 769 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...