Magret de canard séché aux épices

Magret de canard séché aux épices

4.9 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 360 godz.
6 portions

Składniki

2 à 3 semaines avant de servir
  • 500 g de gros sel
  • 15 g de sucre en poudre
  • 1 magret de canard avec la peau
  • 1 c. à soupe de graines de coriandre
  • ½ c. à café de poivre sauvage
  • 1 c. à café de graines de moutarde
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 1 c. à café de gingembre en poudre
  • 6 capsules de cardamome ouvertes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 769 mg
Białko 14.5 g
Kalorie 421.5 kJ / 100 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...