Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de vin blanc
- 50 g de sucre en poudre
- 3 bâtons de cannelle
- 1 clou de girofle
- 100 g de Grand Marnier®
- 25 g de sucre en poudre
- 500 g de limonade pétillante
- 1 citron jaune non traité, coupé en quartiers
- 2 oranges sanguines non traitées, coupées en quartiers
- 1 pamplemousse non traité, coupé en quartiers
- 100 g de fraises, coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1229.1 kJ / 293.8 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 34.1 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 18 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moussaka grecque
1j 20 menit
Jambalaya de poulet
40 min
Roulés de saumon et de courgette
25 min
Spritz sans alcool fraise-gingembre
15min
Bruschetta melon-poivron
25 min
Cocktail citron et thym
45 Min
Chorizo brioché
2 godz. 20 min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40 min
Œufs cocotte façon chakchouka
35 Min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1j 20 menit
Pickles de légumes express
48h
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30 min