Terrine de fromage frais aux herbes

Terrine de fromage frais aux herbes

4.3 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine alimentaire
    6
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de faisselle
    100 g
  • de fromage de chèvre frais
    400 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • botte de ciboulette fraîche ciselée
    ½
  • d'aneth frais équeutés
    3 brins
  • de persil frais équeutés
    3 brins
  • de menthe fraîche équeutés
    3 brins
  • le zeste d'un citron jaune finement râpé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 221 kcal / 925 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...