Terrine de fromage frais aux herbes

Terrine de fromage frais aux herbes

4.3 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 6 feuilles de gélatine alimentaire
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 100 g de faisselle
  • 400 g de fromage de chèvre frais
  • 40 g d'huile d'olive
  • du sel
  • du poivre moulu
  • ½ botte de ciboulette fraîche ciselée
  • 3 brins d'aneth frais équeutés
  • 3 brins de persil frais équeutés
  • 3 brins de menthe fraîche équeutés
  • le zeste d'un citron jaune finement râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 925 kJ / 221 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...