
Urządzenia i Akcesoria
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
œufs3
-
orange non traitée1
-
d'amandes émondées50 g
-
de parmesan coupé en morceaux50 g
-
de beurre coupé en morceaux60 g
-
de farine de blé20 g
-
de poivre moulu3 pincées
-
de sel3 pincées
-
d'eau500 g
-
d'asperges vertes12
-
de crème liquide 35% m.g.150 g
-
de jus de citron30 g
-
de saumon fumé6 tranches
-
de ciboulette fraîche (opcjonalnie) ciselés et pour la finition6 brins
-
baies roses pour la finition
Wartości odżywcze na 6 portions
Kalorie
2178 kcal /
9045 kJ
Białko
90 g
Tłuszcz
171 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
88 g
Sód
5422 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mets et vins
20 Przepisów
Francja
Francja