Pintade farcie avec Betty

Pintade farcie avec Betty

4.5 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 25 g de beurre
  • 180 g de viande de veau hachée
  • 80 g de pomme épluchée et détaillée en dés
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 1 œuf
  • 50 g de fruits secs variés type noisettes, raisins secs et canneberges...
  • 1 pintade (1300 g env.)
  • 10 g d'huile d'olive

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 263.3 mg
Białko 57.9 g
Kalorie 2052.3 kJ / 490.5 kcal
Tłuszcz 23.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...