
Wersje kompatybilne
Crackers aux herbes, beurre de butternut et magret de canard
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 190 g de farine de blé
- 40 g de parmesan râpé
- quelques branches de thym frais romarin ou origan, effeuillées, et 2 branches pour la finition
- 75 g de beurre doux froid, en cubes
- 1 pincée de fleur de sel
- 550 g d'eau
- 60 g de raisins secs blonds
- ½ courge butternut en dés
- 120 g de beurre en morceaux
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 50 g de pousses d'épinards
- 12 tranches de magret de canard fumé coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 73 kcal / 305 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 0 mg