Crackers aux herbes, beurre de butternut et magret de canard

Crackers aux herbes, beurre de butternut et magret de canard

4.7 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
35 pièces

Składniki

  • de farine de blé
    190 g
  • de parmesan râpé
    40 g
  • branches de thym frais romarin ou origan, effeuillées, et 2 branches pour la finition
    quelques
  • de beurre doux froid, en cubes
    75 g
  • de fleur de sel
    1 pincée
  • d'eau
    550 g
  • de raisins secs blonds
    60 g
  • courge butternut en dés
    ½
  • de beurre en morceaux
    120 g
  • de cannelle en poudre
    1 pincée
  • de pousses d'épinards
    50 g
  • de magret de canard fumé coupées en deux
    12 tranches

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 73 kcal / 305 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...