Txilindron d'agneau

Txilindron d'agneau

4.8 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de piments verts longs coupés en dés
    50 g
  • de poivrons rouges coupés en lanières
    200 g
  • de graisse de canard
    1 c. à soupe
  • d'épaule d'agneau désossée coupée en cubes de 2-3 cm
    600 g
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
  • de tomates coupées en morceaux
    300 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • d'eau
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 502.9 kcal / 2104 kJ
Białko 26.7 g
Tłuszcz 39.5 g
Węglowodany 9.8 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 15.6 g
Sód 211.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...