Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière

Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière

4.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1500 g
  • de haricots verts frais
    250 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    200 g
  • de radis roses
    100 g
  • oignons nouveaux
    2
    1 oignon rouge
  • de ciboulette fraîche en morceaux
    10 brins
  • de tapenade
    1 c. à soupe
  • de vinaigre de vin
    1 c. à soupe
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • de persil frais, équeutés
    2 brins
  • de basilic frais équeutés
    2 brins
  • de menthe fraîche effeuillée
    2 branches
  • gousses d'ail
    2
  • blancs de poulet (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 615 kcal / 2573 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 44.8 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 431.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...