
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 feuilles de basilic frais et un peu pour la finition
- 200 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1000 g de tomates de couleurs variées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 135.5 kcal / 562.5 kJ
- Białko
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Sód
- 181.7 mg