Escalope de veau, réduction à la fraise

Escalope de veau, réduction à la fraise

4.5 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
8 portions

Składniki

  • de fraises fraîches coupées en deux
    150 g
    150 g de fraises surgelées
  • de sucre roux
    20 g
  • de beurre coupé en morceaux
    40 g
  • escalopes de veau (environ 3 mm d'épaisseur)
    8
  • farine de blé pour fariner
  • de vinaigre balsamique
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 212 kcal / 888 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 207 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...