Papillote d'églefin au chou et à la courge

Papillote d'églefin au chou et à la courge

4.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 800 g d'eau
  • 240 g de courges d'hiver détaillées en cubes
  • 400 g de chou frisé taillé en lanières
  • 40 g d'échalotes coupées en deux
  • 2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 filets d'églefin (600 g env.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 328.5 mg
Białko 29.8 g
Kalorie 996.5 kJ / 237.8 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...