Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc

Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc

4.3 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • œufs
    4
  • de pommes de terre coupées en rondelles
    400 g
  • de chou blanc coupé en morceaux
    250 g
  • de chou rouge coupé en morceaux
    250 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de vinaigre
    15 g
  • de moutarde
    10 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • filets de hareng fumés détaillés en dés
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 209.5 kcal / 875.5 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 535.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...