
Urządzenia i Akcesoria
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
œufs4
-
de pommes de terre coupées en rondelles400 g
-
de chou blanc coupé en morceaux250 g
-
de chou rouge coupé en morceaux250 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de vinaigre15 g
-
de moutarde10 g
-
de sel3 pincées
-
de poivre moulu3 pincées
-
filets de hareng fumés détaillés en dés2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
209.5 kcal /
875.5 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
535.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°34
47 Przepisów
Francja
Francja