Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de vin rouge
- 70 g de sucre roux
- 1 bâton de cannelle
- 50 g de cognac
- 50 g de liqueur à l'orange, type Cointreau
-
50
g de porto blanc
lub 50 g de xérès - 2 oranges non traitées, coupées en quartiers
- Wartości odżywcze
- na 1 litre
- Kalorie
- 4511 kJ / 1075 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 150 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 7 g