Urządzenia i Akcesoria
Punch de Noël
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 litre
Składniki
-
750 g de vin rouge
-
70 g de sucre roux
-
1 bâton de cannelle
-
50 g de cognac
-
50 g de liqueur à l'orange, type Cointreau
-
50 g de xérès50 g de porto blanc
-
2 oranges non traitées coupées en quartiers
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 litre
Białko
4 g
Kalorie
4511 kJ /
1075 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
150 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Boissons chaudes
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gâteau aux épices et limoncello
40 min
Potion magique
40 min
Cocktail fruité à la bière blanche
10 min
Le caribou
5 min
Gâteau magique aux épices
3 godz. 15 min
Marsala chaud
15 min
Chocolat hot brandy
15 min
Manhattan
5 min
Grog chocolat orange
10 min
Colonel
5 min
Sangria blanche aux agrumes
10 min
Chocolat viennois
20 min