Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de beurre salé, ramolli, pour les moules
- 1 pincée de sucre en poudre
- 100 g de lait entier
- 30 g de fécule de maïs
- 150 g de caramel au beurre salé
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 30 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1243 kJ / 296 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème brûlée au chocolat
3h 15min
Couronne fruitée
Brak ocen
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Crème caramel
3h
Allumettes croustillantes au chocolat
1 Std.
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 Min
Mousse aux fruits rouges
5h
Marquise au chocolat
2h 25 min
Kig ha farz
1h 15min
Tarte aux chocolats
2h 20min
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4 godz. 45 min
Crumble express de Bruges
35 Min