Soufflé au caramel

Soufflé au caramel

3.8 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 10 g de beurre salé ramolli, pour les moules
  • 1 pincée de sucre en poudre
  • 100 g de lait entier
  • 30 g de fécule de maïs
  • 150 g de caramel au beurre salé
  • 4 œufs jaunes et blancs séparés
  • 30 g de sucre glace maison

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5.8 g
Kalorie 1243 kJ / 296 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...