
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 75 g de lait
- 4 œufs
- 75 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé
- 5 g de sel
- 90 g de beurre doux coupé en morceaux
- 30 g de sucre en grains
- beurre
- 1 jaune d'œuf battu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 395.7 kcal / 1658.7 kJ
- Białko
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Węglowodany
- 49.5 g
- Błonnik
- 2.2 g