
Urządzenia i Akcesoria
Meringues au citron vert et sorbet pomme-kiwi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions
Składniki
La meringue au citron vert
-
de sucre en poudre200 g
-
de colorant alimentaire vert3 pointes de couteau
-
blancs d'œufs4
-
de jus de citron vert50 g
Le sorbet pomme-kiwi
-
de sucre en poudre70 g
-
pommes préalablement congelées en morceaux3
-
kiwis préalablement congelés en morceaux2
-
blanc d'œuf1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
199 kcal /
835 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts meringués
10 Przepisów
Francja
Francja