Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La meringue au citron vert
- 200 g de sucre en poudre
- 3 pointes de couteau de colorant alimentaire vert
- 4 blancs d'œufs
- 50 g de jus de citron vert
Le sorbet pomme-kiwi
- 70 g de sucre en poudre
- 3 pommes, préalablement congelées en morceaux
- 2 kiwis, préalablement congelés en morceaux
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 835 kJ / 199 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Oreillettes au citron et à l'orange
1 Std. 30 Min
Omelette norvégienne revisitée
5 Std.
Vacherin griotte-amande
12h
Sorbet aux 3 agrumes
1 godz. 35 min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 Std. 15 Min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 Std. 30 Min
Roses des sables
1 Std. 30 Min
Charlotte chocolat-banane
24h
Meringue italienne
30 Min
Tarte au citron meringuée sans œuf
3 Std.
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3u. 10min