Mushroom Taco Filling
TM5 TM6

Mushroom Taco Filling

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 115 g white onion, cut into pieces
  • 2 garlic clove
  • 1 tsp oregano, dried
  • ½ tsp cumin, ground
  • ½ tsp paprika
  • 15 g vegetable oil
  • 285 g white button mushroom, fresh, sliced
  • 285 g portobello mushroom, fresh, gills removed, cut into pieces (5 cm/2 in.)
  • 1 serrano chilli, or jalapeno, stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)
  • 115 g vegetable broth
  • 60 g tomato sauce (Spanish)
  • 1 tablespoon salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
730.7 kJ / 174.6 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
31.1 g
Tłuszcz
4.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
5.7 g
Sód
534.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy