Mushroom Taco Filling

Mushroom Taco Filling

4.3 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portion

Składniki

  • white onion cut into pieces
    115 g
  • garlic clove
    2
  • oregano, dried
    1 tsp
  • cumin, ground
    ½ tsp
  • paprika
    ½ tsp
  • vegetable oil
    15 g
  • white button mushroom, fresh sliced
    285 g
  • portobello mushroom, fresh gills removed, cut into pieces (5 cm/2 in.)
    285 g
  • serrano chilli or jalapeno, stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)
    1
  • vegetable broth
    115 g
  • tomato sauce (Spanish)
    60 g
  • salt
    1 tablespoon

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 534.3 mg
Białko 6.2 g
Kalorie 730.7 kJ / 174.6 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 31.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...