Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Taco Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portion
Składniki
-
white onion cut into pieces115 g
-
garlic clove2
-
oregano, dried1 tsp
-
cumin, ground½ tsp
-
paprika½ tsp
-
vegetable oil15 g
-
white button mushroom, fresh sliced285 g
-
portobello mushroom, fresh gills removed, cut into pieces (5 cm/2 in.)285 g
-
serrano chilli or jalapeno, stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)1
-
vegetable broth115 g
-
tomato sauce (Spanish)60 g
-
salt1 tablespoon
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
534.3 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
730.7 kJ /
174.6 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Bar Staples
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Falafel Waffle
40 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Nut bolognese
35 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.