Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Taco Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portion
Składniki
-
white onion cut into pieces115 g
-
garlic clove2
-
oregano, dried1 tsp
-
cumin, ground½ tsp
-
paprika½ tsp
-
vegetable oil15 g
-
white button mushroom, fresh sliced285 g
-
portobello mushroom, fresh gills removed, cut into pieces (5 cm/2 in.)285 g
-
serrano chilli or jalapeno, stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)1
-
vegetable broth115 g
-
tomato sauce (Spanish)60 g
-
salt1 tablespoon
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
534.3 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
730.7 kJ /
174.6 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Bar Staples
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Vegan Bolognese
50 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
15-minute noodles
15 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min