Urządzenia i Akcesoria
Summer tomato and gin pasta sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
cherry tomatoes half left whole and half cut into halves200 - 250 g
-
gin of choice (see Tips)50 g
-
vine ripened tomatoes (see Tips)500 g
-
garlic cloves2
-
olive oil (see Tips)30 g
-
tomato paste30 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish (optional)1 sprig
-
ground black pepper2 pinches
-
cooked pasta of choice
-
fresh mozzarella buffalo, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
611.1 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
470.3 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Shakshuka
50min
Tomato Soup with Grilled Cheese
40min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Hearty seafood chowder
45min
Chilli raita potato salad
55min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30h
Quick Beef Pho
45min