Urządzenia i Akcesoria
Summer tomato and gin pasta sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
cherry tomatoes half left whole and half cut into halves200 - 250 g
-
gin of choice (see Tips)50 g
-
vine ripened tomatoes (see Tips)500 g
-
garlic cloves2
-
olive oil (see Tips)30 g
-
tomato paste30 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish (optional)1 sprig
-
ground black pepper2 pinches
-
cooked pasta of choice
-
fresh mozzarella buffalo, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
611.1 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
470.3 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta alla puttanesca
35 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min
Pasta Alfredo with mushrooms
40 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 godz. 55 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Ravioli with zucchini sauce
35 min