Urządzenia i Akcesoria
Summer tomato and gin pasta sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
cherry tomatoes half left whole and half cut into halves200 - 250 g
-
gin of choice (see Tips)50 g
-
vine ripened tomatoes (see Tips)500 g
-
garlic cloves2
-
olive oil (see Tips)30 g
-
tomato paste30 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish (optional)1 sprig
-
ground black pepper2 pinches
-
cooked pasta of choice
-
fresh mozzarella buffalo, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
611.1 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
470.3 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Tuscan bean soup
40 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Arrabbiata sauce
20 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min