Urządzenia i Akcesoria
Spinach and artichoke penne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
butter plus extra for greasing80 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water1450 g
-
penne pasta320 g
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated1
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters340 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh mint leaves only, cut into pieces2 sprigs
-
plain flour40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
onion salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)¼ tsp
-
sour cream200 g
-
frozen green peas thawed100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
860.5 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
2571.3 kJ /
612.2 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
22.1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Apple and cranberry farro salad
35 Min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min