Urządzenia i Akcesoria
Spinach and artichoke penne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
butter plus extra for greasing80 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water1450 g
-
penne pasta320 g
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated1
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters340 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh mint leaves only, cut into pieces2 sprigs
-
plain flour40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
onion salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)¼ tsp
-
sour cream200 g
-
frozen green peas thawed100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
860.5 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
2571.3 kJ /
612.2 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
22.1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.