Urządzenia i Akcesoria
Spinach and artichoke penne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
butter plus extra for greasing80 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water1450 g
-
penne pasta320 g
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated1
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters340 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh mint leaves only, cut into pieces2 sprigs
-
plain flour40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
onion salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)¼ tsp
-
sour cream200 g
-
frozen green peas thawed100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
860.5 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
2571.3 kJ /
612.2 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
22.1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Leek and ham tart
1 godz. 55 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Spiced paneer parcels
50 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min