Urządzenia i Akcesoria
Spinach and artichoke penne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
butter plus extra for greasing80 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water1450 g
-
penne pasta320 g
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated1
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters340 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh mint leaves only, cut into pieces2 sprigs
-
plain flour40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
onion salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)¼ tsp
-
sour cream200 g
-
frozen green peas thawed100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
860.5 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
2571.3 kJ /
612.2 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
22.1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Filo spinach slice
55min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Lentil moussaka
3h 30min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Mushroom stroganoff
20min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Spinach and feta galette
1h 50min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Black bean enchiladas
1h 20min