Urządzenia i Akcesoria
Mushroom bolognaise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces200 g
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
fresh mushrooms of choice, cut into quarters400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
dry white wine50 g
-
tomatoes cut into quarters400 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
dried oregano1 - 1 ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1128.5 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
921.7 kJ /
219.5 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Vegetarian chilli
35 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Mushroom stroganoff
20 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable chilli
50 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Lentil bolognese
30 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min