Urządzenia i Akcesoria
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 portions
Składniki
Orange and thyme glaze
-
oranges peel (no white pith) and reserve juice2
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only5 g
-
honey40 g
-
Dijon mustard gluten free10 g
Turkey
-
turkey buffe thawed2500 g
-
water plus extra if needed500 g
Cherry and cranberry sauce
-
orange peel no white pith4 pieces
-
brown sugar20 g
-
black cherries pitted and frozen300 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed orange juice100 g
-
red wine vinegar30 g
-
water60 g
Gravy and vegetables
-
cornflour1 tsp
-
water as required (for a total of 300 g)
-
Dutch baby carrots trimmed500 g
-
fresh green beans trimmed500 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
lemon juice1 tbsp
-
ground black pepper to taste
-
fresh thyme to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
512 mg
Białko
36.9 g
Kalorie
1620 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
19.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
All in one bowl bolognese
40 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Traditional minestrone
45 min
Spinach and leek frittata
40 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min