Urządzenia i Akcesoria
Set and forget rice pudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
flaked almonds30 g
-
sultanas50 g
-
full cream milk1000 g
-
saffron threads2 pinches
-
ground cardamom¼ tsp
-
basmati rice well rinsed150 g
-
condensed milk150 g
-
coconut sugar50 g
-
ghee1 tbsp
-
orange zest only, no white pith1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
182.5 mg
Białko
17.6 g
Kalorie
2790.7 kJ /
667 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
91.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade toasted muesli
30 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Versatile smooth soup
45 min
Gluten free chocolate cake with nuts
1 godz. 10 min
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 godz. 45 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Curried sausages
40 min
Rainbow Cake
2 godz. 45 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Best lemon drizzle cake
35 min