Black tahini and beetroot hommus
TM6 TM5 TM31

Black tahini and beetroot hommus

4.7 (28 ocen)

Składniki

  • 4 raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)
  • 4 garlic cloves, unpeeled
  • 1 tsp cumin seeds
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 4 tbsp olive oil
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 2 tbsp black tahini
  • 50 g lemon juice
  • 1 tbsp balsamic vinegar
  • olive oil, for drizzling
  • 2 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into pieces

Wartości odżywcze
na 555 g
Kalorie
5917.8 kJ / 1414.4 kcal
Białko
39.9 g
Węglowodany
141.1 g
Tłuszcz
81.7 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Błonnik
38.4 g
Sód
1737.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy