Urządzenia i Akcesoria
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra to grease90 g
-
plain flour plus extra to dust180 g
-
egg yolk1
-
chilled water30 g
Filling
-
oil20 g
-
leek white part only, cut into slices (1-2 cm)300 g
-
brown sugar20 g
-
white vinegar10 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
eggs3
-
sea salt to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
Danish feta crumbled70 g
-
cherry tomatoes mixed, sliced as desired100 g
-
anchovy fillets (optional)8
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish
-
mixed salad leaves to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
402.3 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1589.2 kJ /
378.4 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Filo spinach slice
55 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min
Fresh tomato tart
40 min