Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g carne de res, sin hueso, cortado en trozos
- 1400 g de agua
- 15 g de sal gruesa
- 1 hoja de laurel, fresca
- 2 ramitas de perejil fresco
- 50 g de zanahoria
- 50 g de cebolla
- 10 g de apio
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Białko
- 35.5 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1608.4 mg
Alternatywne przepisy
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4hod. 15min
Arroz frito
40min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1 godz. 40 min
Sopa de lentejas amarillas con albóndigas y crema de solero
40min
Marlín ahumado en escabeche (Black Diamond)
10min
Kibbeh con salsa de yogur
1sa
Cocción de arroz japonés (350 g)
35min
Banh mi (tortas de res vietnamitas)
1sa 15 dk
Frijoles puercos
15 dk
Cielo Tropical
10min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45min
Nasi goreng (arroz frito)
40min