Cocido de res piamontés a fuego lento (Bollito)

Cocido de res piamontés a fuego lento (Bollito)

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 porción

Składniki

  • 650 g carne de res, sin hueso cortado en trozos
  • 1400 g de agua
  • 15 g de sal gruesa
  • 1 hoja de laurel, fresca
  • 2 ramitas de perejil
  • 50 g de zanahoria
  • 50 g de cebolla
  • 10 g de apio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1608.4 mg
Białko 35.5 g
Kalorie 933.6 kJ / 223.2 kcal
Tłuszcz 7.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...