Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g carne de res, sin hueso, cortado en trozos
- 1400 g de agua
- 15 g de sal gruesa
- 1 hoja de laurel, fresca
- 2 ramitas de perejil fresco
- 50 g de zanahoria
- 50 g de cebolla
- 10 g de apio
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 933.6 kJ / 223.2 kcal
- Białko
- 35.5 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1608.4 mg
Alternatywne przepisy
Pastes hidalguenses
1h 50 min
Pollo con mole TM6
1h
Arroz con res y brócoli TM6
50min
Arroz rojo a la mexicana con carne de cerdo
45 min
Ravioles de cerdeña (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1h 30 min
Tarta mousse cabrales y dulce de manzana
Brak ocen
Papas con chorizo
40 Min
Birria
1h
Tacos de canasta
1h
Chilorio
1h