Urządzenia i Akcesoria
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
548.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Shrimp Scampi
40 min
Basic Quinoa
35 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Beer Brats with Onions and Peppers
4 godz. 15 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min