Urządzenia i Akcesoria
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
548.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 min
Guacamole
5 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Gwinganna mountain top bars
1 godz. 55 min
Green Goddess Salad
10 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min