Urządzenia i Akcesoria
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
548.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheat's Sriracha sauce
168 godz. 30 min
Mini Shrimp Omelettes
35 min
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Sweet Cucumber Pickles
Brak ocen
Curry Chicken Coleslaw
10 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Creamy pistachio pasta
40 min