Urządzenia i Akcesoria
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
548.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Loaded Potato Waffle
50 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 godz. 20 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min