Urządzenia i Akcesoria
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
548.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2 godz. 10 min
Hoisin pork bowl
45 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 godz. 10 min