Urządzenia i Akcesoria
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
548.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Ranch Dressing
2 godz. 15 min
Pear mulled wine
30 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 godz. 15 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1 godz. 45 min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24 godz. 50 min