Urządzenia i Akcesoria
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
548.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Tłuszcz
23.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
21.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked artichoke dip
35 min
Pimm's fruit punch
2 godz. 20 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Cuban Sandwich
17 godz.
Poached eggs using blade cover
30 min