Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3337.8 kJ / 794.7 kcal
- Białko
- 69.3 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 60.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 692.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Custard horns
1h 45min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1h 30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Bourbon pork ribs
5h 50 min