Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
sea salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
692.2 mg
Białko
69.3 g
Kalorie
3337.8 kJ /
794.7 kcal
Tłuszcz
60.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
40 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6 godz. 10 min
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
1 godz. 45 min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Fig and walnut ice cream
8 godz. 40 min
Harvest Punch
30 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Hearty seafood chowder
45 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Chicken Marsala
40 min