Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pumpkin cut into pieces (approx. 1½ cm)200 g
-
kale ribs removed and leaves cut into strips (approx. 1 cm)60 g
-
sesame oil1 tbsp
-
bacon (approx. 100 g), cut into pieces (optional)1 slice
-
brown onion90 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water400 g
-
whole egg4
-
olive oil spray for frying
-
tempeh cut into thin slices (approx. 5 mm)300 g
-
avocado flesh only, cut into thin slices1
-
dukkah to serve (see Tip)2 tbsp
-
sauerkraut to serve (see Tip)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1541.6 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
2837.5 kJ /
675.5 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Spring greens with grapefruit
30 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Green smoothie bowl
20 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Green goddess pizza
1 godz. 30 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min