Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
708.4 mg
Białko
71.8 g
Kalorie
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duchess potatoes
1h 10min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Ube nut pie
5h 10min
Marry Me Chicken
40min
Ube ice cream
12h 10min
Bicol Express
45min