Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
708.4 mg
Białko
71.8 g
Kalorie
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Tex-Mex chicken soup
40 min
Béarnaise sauce
20 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Caesar salad dressing
10 min