Wersje kompatybilne
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mustard marinade
- 1000 g beef flank, sinew removed (see Tips)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 2 garlic cloves
- 50 g Worcestershire sauce
- 50 g olive oil
- 1 tbsp French mustard
- 1 tbsp dried oregano
- ¼ tsp ground black pepper
Horseradish cream sauce
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g crème fraîche (see Tips)
- 20 g lemon juice
- 30 g horseradish cream
- 1 tsp French mustard
- 2 pinches cayenne pepper
- 2 pinches salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3655.3 kJ / 870.3 kcal
- Białko
- 71.8 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 60.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 708.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2j
Sunday lamb roast
1h 55min
Orange-brined turkey
29hod. 45min
Buffalo chicken wings
45 Min
Smoked Indian-spiced quail
3h 20 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Glazed carrots with honey
1h 10 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min