Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
708.4 mg
Białko
71.8 g
Kalorie
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bourbon pork ribs
5h 50min
Steak tartare
10min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Creamy turkey stew (TM6)
3h 50min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Scallops with pea purée
25min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45min