Urządzenia i Akcesoria
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Mustard marinade
-
beef flank sinew removed (see Tips)1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce50 g
-
olive oil50 g
-
French mustard1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Horseradish cream sauce
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
crème fraîche (see Tips)100 g
-
lemon juice20 g
-
horseradish cream30 g
-
French mustard1 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
salt2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
708.4 mg
Białko
71.8 g
Kalorie
3655.3 kJ /
870.3 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min
Texas-style lovely legs
4 godz.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Steamed Frankfurter Sausages
20 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 godz.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.