
Urządzenia i Akcesoria
Semifredo z kawą zbożową
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
12 porcji
Składniki
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao50 g
-
cukru pudru150 g
-
wody65 g
-
kawy zbożowej, rozpuszczalnej Inka® Klasyczna (3 łyżki)15 g
-
żółtka4
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
-
śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki500 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
238.6 kcal /
998.5 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
19.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEPIS NA UDANE WAKACJE
13 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Dyniowa Chai Latte
20 min
Tureckie delicje (Lokum)
26 godz. 50 min
Mus czekoladowy z kawą zbożową i truskawkami (bez laktozy)
3 godz.
Ciasto orzechowe z 3 składników
1 godz. 20 min
Sezamki
1 godz. 50 min
Zapiekanka z ziemniaków i batatów (TM6)
1 godz.
Ciasteczka orzechowo-kawowe
50 min
Portugalskie babeczki z kremem
1 godz. 10 min
Biscotti z pistacjami i czekoladowe łyżeczki
2 godz.
Ciasteczka ze skórek bananów
1 godz. 30 min
Kofty z indyka z sosem tahini
30 min
„Risotto” z pestek słonecznika z czosnkiem niedźwiedzim
13 godz. 40 min