Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g potatoes (approx. 3) peeled, cut to fit feeder tube (see Tips)
- 50 g unsalted butter, pus extra melted to grease
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 129.7 kJ / 31 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 11.1 mg
Alternatywne przepisy
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2hod.
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Festive lobster pâté
4h 45min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Marbled meringue gateau
2h 35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min