Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g potatoes (approx. 3) peeled, cut to fit feeder tube (see Tips)
- 50 g unsalted butter, pus extra melted to grease
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 129.7 kJ / 31 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 11.1 mg
Alternatywne przepisy
Mini apple crumble cakes
1 Std. 15 Min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Spiced roasted mixed nuts
25 Min
Ham and cheese canelé
49h
Turkey roulade with peaches and apricots
2h 10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Pea and mint soup
20 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min