Urządzenia i Akcesoria
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
24 portions
Składniki
-
potatoes (approx. 3) peeled, cut to fit feeder tube (see Tips)500 g
-
unsalted butter pus extra melted to grease50 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11.1 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
129.7 kJ /
31 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Lime coriander vinaigrette
10 min
Basic nut butter
30 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min