Urządzenia i Akcesoria
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh bird's eye chillies trimmed6 - 8
-
garlic cloves5
-
fresh bay leaves3
-
extra virgin olive oil (see Tips)150 g
-
paprika2 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
lemon juice20 g
-
whole chicken1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
247.3 mg
Białko
65.2 g
Kalorie
4625.3 kJ /
1105.5 kcal
Tłuszcz
89 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Cucumber and mint raita
30 min
Biryani-style rice
1 godz. 5 min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 godz. 10 min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4 godz. 15 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Chiang Mai noodles
25 min