
Urządzenia i Akcesoria
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)400 - 450 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 10 g2 tbsp
-
water to cover
-
onion80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
harissa paste½ - 1 teaspoon
-
eggs4
-
dried chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
419 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1027.5 kJ /
245.6 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Quick Bread Rolls
45 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM6)
40 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
30 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Dairy-free Chocolate Sauce
5 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min