Urządzenia i Akcesoria
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)400 - 450 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 10 g2 tbsp
-
water to cover
-
onion80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
harissa paste½ - 1 teaspoon
-
eggs4
-
dried chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
419 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1027.5 kJ /
245.6 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Kale mash
30 min
Beetroot carpaccio with burrata
1 godz. 25 min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min