Urządzenia i Akcesoria
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)400 - 450 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 10 g2 tbsp
-
water to cover
-
onion80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
harissa paste½ - 1 teaspoon
-
eggs4
-
dried chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
419 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1027.5 kJ /
245.6 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Dairy-free Chocolate Sauce
5 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min