Urządzenia i Akcesoria
Whey bread with soft cheese (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
12 portions
Składniki
Soft cheese
-
full cream milk1500 g
-
sour cream200 g
-
water250 g
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
dried fruit and nut mix (see Tips)1 - 2 tbsp
Whey bread
-
wheat grains (see Tips)100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
butter melted, to brush1 tbsp
-
mixed seeds to sprinkle1 tbsp
-
honey to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
244.3 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1233.9 kJ /
294.9 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum paste
1 godz.
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1 godz. 30 min
Sugar and Spice Cookies (Metric)
1 godz. 40 min
Lemon curd
20 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Marinated feta cheese
170 godz.
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Honey sesame snaps
1 godz. 50 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.