Urządzenia i Akcesoria
Portuguese green eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 pieces
Składniki
-
water1000 g
-
eggs plus 2 extra eggs, beaten, to coat6
-
milk35 g
-
white bread25 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only25 g
-
vinegar1 tbsp
-
mustard½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plain flour to coat
-
breadcrumbs to coat
-
vegetable oil to shallow fry (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
212.1 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
497.1 kJ /
118.4 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Brak ocen
Spiralized Cucumber Acar
Brak ocen
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Gin and cucumber icy poles
24 godz. 15 min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Vegan Chocolate Cake
Brak ocen
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Buttermilk rusks
29 godz. 25 min