Urządzenia i Akcesoria
Portuguese green eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 pieces
Składniki
-
water1000 g
-
eggs plus 2 extra eggs, beaten, to coat6
-
milk35 g
-
white bread25 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only25 g
-
vinegar1 tbsp
-
mustard½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plain flour to coat
-
breadcrumbs to coat
-
vegetable oil to shallow fry (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
212.1 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
497.1 kJ /
118.4 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Sambal Zucchini Noodles
Brak ocen
Vegetarian Pizza (TM6)
Brak ocen
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25 min
Homemade Thai Iced Tea
10 min
Classic gin and cucumber icy poles
24 godz. 15 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Quick gyros with tzatziki
30 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min