Urządzenia i Akcesoria
Portuguese green eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 pieces
Składniki
-
water1000 g
-
eggs plus 2 extra eggs, beaten, to coat6
-
milk35 g
-
white bread25 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only25 g
-
vinegar1 tbsp
-
mustard½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plain flour to coat
-
breadcrumbs to coat
-
vegetable oil to shallow fry (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
212.1 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
497.1 kJ /
118.4 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Brak ocen
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Spam
1 godz. 15 min
Pickled fruit salad with honey labne
27 godz. 20 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Rainbow Yogurt Parfait
20 min