Urządzenia i Akcesoria
Portuguese green eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 pieces
Składniki
-
water1000 g
-
eggs plus 2 extra eggs, beaten, to coat6
-
milk35 g
-
white bread25 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only25 g
-
vinegar1 tbsp
-
mustard½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plain flour to coat
-
breadcrumbs to coat
-
vegetable oil to shallow fry (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
212.1 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
497.1 kJ /
118.4 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Windsor Bread
Brak ocen
Salmon and Mushroom Rice
Brak ocen
Salted Caramel Ice Cream
Brak ocen
Steamed Broccoli
25 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Curried Date Dip
5 min