Urządzenia i Akcesoria
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Sri Lankan hot fruit chutney
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths900 g
Roast chicken
-
whole chicken1200 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1001.8 mg
Białko
250.1 g
Kalorie
11195.8 kJ /
2644.2 kcal
Tłuszcz
180.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
54.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Meatballs in a sticky plum sauce
1 godz. 25 min
Hoisin pork bowl
45 min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Bunny Chow with Durban Curry
3 godz.
Sweet and sour pork
40 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min