Urządzenia i Akcesoria
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Sri Lankan hot fruit chutney
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths900 g
Roast chicken
-
whole chicken1200 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1001.8 mg
Białko
250.1 g
Kalorie
11195.8 kJ /
2644.2 kcal
Tłuszcz
180.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
54.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Swedish meatballs with gravy
30 min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 min
Char Siu Marinade
10 min
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Sticky Chilli Beef
55 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
1 godz. 30 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.