Urządzenia i Akcesoria
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
water50 g
-
Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)4
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
flaked almonds toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4.3 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
1078.4 kJ /
256.8 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
49.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Meringue Easter Nests
3 Std. 20 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Honey sesame snaps
1 Std. 50 Min
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Low carb burger buns (Skinnymixers)
50 Min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min