Terrine de pintade aux pistaches

Terrine de pintade aux pistaches

5.0 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
12 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2
  • d'échalotes
    50 g
  • de thym frais
    ½ c. à café
    ½ c. à café feuille de thym frais
  • de pistaches, décortiquées et non salées
    100 g
  • de gorge de porc coupée en morceaux (2 cm env.)
    300 g
  • de filets de pintade
    400 g
    400 g de pintade, désossée, sans la peau
  • d'armagnac
    2 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • crépine de porc
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 223 kcal / 928 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...