Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de cassonade
- 70 g de miel
- 40 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée d'épices à pain d'épices
- 1 étoile de badiane
- 220 g de poires Williams, détaillées en dés
- 50 g de raisins secs
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 449.9 kJ / 105.5 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 26.2 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney d'abricots
4h
Chutney de canneberges
1h
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1 Std. 40 Min
Scones salés à l'orange et au magret fumé
40min
Sabayon anisé
15min
Clémentine farcie au crabe
20min
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Sabayon de fruits exotiques
30min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1h 30min
Chutney à la mangue
4h
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Gravlax de canard aux agrumes
12sa 30 dk