Rillettes de lapin

Rillettes de lapin

4.6 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions

Składniki

  • de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
    400 g
  • de beurre
    20 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café bombée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de graisse de canard
    150 g
  • de cognac
    1 c. à soupe
  • de romarin frais
    1 c. à soupe rase

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 260.6 kcal / 1082.4 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 23.8 g
Węglowodany 0.5 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...