Rillettes de lapin

Rillettes de lapin

4.6 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions

Składniki

  • 400 g de viande de lapin en morceaux (le devant, avec les os. Voir "Conseil(s)")
  • 20 g de beurre
  • 100 g de vin blanc sec
  • 200 g d'eau
  • 1 c. à café bombée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de graisse de canard
  • 1 c. à soupe de cognac
  • 1 c. à soupe rase de romarin frais

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10.5 g
Kalorie 1082.4 kJ / 260.6 kcal
Tłuszcz 23.8 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...