Urządzenia i Akcesoria
Wild Salmon Fishcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
2 slices gluten free bread, (e.g. Genius Bread), roughly tornsourdough bread roughly torn2 slices
-
lemon thin peelings of skin, plus slices for serving1
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces520 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
1 Tbsp coconut oilghee1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 godz.
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Buckwheat Crêpes
30 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
White Bean Salad
5 min
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min