Urządzenia i Akcesoria
Wild Salmon Fishcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
2 slices gluten free bread, (e.g. Genius Bread), roughly tornsourdough bread roughly torn2 slices
-
lemon thin peelings of skin, plus slices for serving1
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces520 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
1 Tbsp coconut oilghee1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min
Veracruz Fish
30 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Creamed Cod
45 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.