Urządzenia i Akcesoria
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
chorizo finely sliced300 g
-
red onion quartered1
-
garlic cloves peeled2
-
red pepper1
-
tinned anchovies2 - 3
-
water700 g
-
smoked paprika1 Tbsp
-
potatoes peeled, cut in bite-sized pieces500 g
-
cabbage cut in thin wedges1
-
cooked chickpeas drained and rinsed400 g
-
fresh coriander leaf½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
173 kJ /
41.3 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Onion Soup
1 godz.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min