Urządzenia i Akcesoria
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
chorizo finely sliced300 g
-
red onion quartered1
-
garlic cloves peeled2
-
red pepper1
-
tinned anchovies2 - 3
-
water700 g
-
smoked paprika1 Tbsp
-
potatoes peeled, cut in bite-sized pieces500 g
-
cabbage cut in thin wedges1
-
cooked chickpeas drained and rinsed400 g
-
fresh coriander leaf½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
173 kJ /
41.3 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Blitva
35 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Arbroath Smokie Soup
40 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min