Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
42 pieces
Składniki
Beetroot Blinis
-
medium eggs separated2
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)280 g
-
plain yoghurt170 g
-
buckwheat flour120 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying, plus extra as needed1 Tbsp
Horseradish Cream
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
crème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
creamed horseradish½ Tbsp
Assembly
-
crayfish tails, cooked100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
70 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
148 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Houmous
13 godz. 30 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Portuguese Leeks
45 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min