Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
42 pieces
Składniki
Beetroot Blinis
-
medium eggs separated2
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)280 g
-
plain yoghurt170 g
-
buckwheat flour120 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying, plus extra as needed1 Tbsp
Horseradish Cream
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
crème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
creamed horseradish½ Tbsp
Assembly
-
crayfish tails, cooked100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
70 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
148 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1 Std.
Taramasalata
15 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Buckwheat Crêpes
30 Min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 Std. 20 Min
Quenelles with Watercress Sauce
2 Std. 45 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Blueberry Frozen Yoghurt
5 Min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1 Std. 20 Min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 Std. 20 Min