Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
42 pieces
Składniki
Beetroot Blinis
-
medium eggs separated2
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)280 g
-
plain yoghurt170 g
-
buckwheat flour120 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying, plus extra as needed1 Tbsp
Horseradish Cream
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
crème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
creamed horseradish½ Tbsp
Assembly
-
crayfish tails, cooked100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
70 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
148 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marzipan
10 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 godz.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Coulibiac
2 godz. 15 min
Far Breton with prunes
2 godz.
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1 godz.
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.