Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
42 pieces
Składniki
Beetroot Blinis
-
medium eggs separated2
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)280 g
-
plain yoghurt170 g
-
buckwheat flour120 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying, plus extra as needed1 Tbsp
Horseradish Cream
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
crème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
creamed horseradish½ Tbsp
Assembly
-
crayfish tails, cooked100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
70 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
148 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Asparagus Risotto
45 min
Houmous
13 godz. 30 min
Buckwheat Crêpes
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Mayonnaise
5 min
Green Goodness Soup
10 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min