Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
42 pieces
Składniki
Beetroot Blinis
-
medium eggs separated2
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)280 g
-
plain yoghurt170 g
-
buckwheat flour120 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying, plus extra as needed1 Tbsp
Horseradish Cream
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
crème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
creamed horseradish½ Tbsp
Assembly
-
crayfish tails, cooked100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
70 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
148 kJ /
36 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 godz.
Houmous
13 godz. 30 min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2 godz. 15 min
Buckwheat Crêpes
30 min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 godz. 35 min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 godz. 35 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Mushroom Risotto
30 min