Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Coconut Streusel
-
plain flour50 g
-
unsalted butter cold, diced30 g
-
ground cinnamon5 g
-
Demerara sugar30 g
-
flaked coconut30 g
Pineapple in Chilli Syrup
-
fresh pineapple (approx. 2 kg)1
-
fresh red chilli halved lengthways1
-
sugar400 g
-
waterdark rum380 g
-
water850 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ice cream for serving (see tip)
-
fresh mint leaves for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
36 mg
Białko
4 g
Kalorie
2905 kJ /
693 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raised Game Pie
24 godz.
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Béchamel Sauce
15 min
Houmous
13 godz. 30 min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 godz.
Coleslaw
10 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Espresso 'Baked' Beans
35 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min