Bagels con jamón y tomate

Bagels con jamón y tomate

4.7 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
11 raciones

Składniki

  • de agua
    1130 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • de azúcar
    20 g
  • de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
    120 g
  • de harina de fuerza
    130 g
  • de leche en polvo (opcjonalnie)
    ½ cucharadita
  • aceite de girasol
    5 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente
    15 g
  • huevo batido para pincelar
    1
  • de semillas de sésamo para espolvorear
    2 cucharaditas
  • de tomate maduro en cuartos
    250 g
  • diente de ajo (opcjonalnie)
    1
  • de sal
    2 pellizcos
  • de aceite de oliva virgen extra
    40 g
  • de jamón serrano en lonchas finas
    150 g
  • de hojas de rúcula
    20 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 178 kcal / 745 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 7.4 g
Węglowodany 20.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 485.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...