Postre de arándanos con granola

Postre de arándanos con granola

4.2 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 3 hojas de gelatina
  • 100 g de arándanos frescos (y alguno más para decorar)
  • 2 cucharaditas de edulcorante (opcjonalnie)
  • 40 g de agua
  • 250 g de nata (35% de grasa)
  • 100 g de leche de coco
  • 50 g de dátiles sin hueso
  • 100 g de copos de avena
  • 100 g de frutos secos (nueces, avellanas, almendras, pistachos, etc.)
  • 1 - 2 cucharadas de coco rallado
  • 30 g de aceite de coco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 23.3 mg
Białko 8.2 g
Kalorie 1791 kJ / 428 kcal
Tłuszcz 33.4 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 18.4 g
Węglowodany 26.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...